Kunsági, Zsuzsanna (2024) Mesterséges és természetes élelmiszeripari alma aroma összehasonlító elemzése analitikai és érzékszervi aspektusból. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of 805016362.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
805016362.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 27 Június 2029.
Letöltés (4MB)
![[thumbnail of 805016362_szdkivonat1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
805016362_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 27 Június 2029.
Letöltés (233kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 805016362; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 805016362.pdf; 805016362_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Abrankó, László Péter K8FQOD - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7640 |