Veress, Márk Szebasztián (2023) Kávé vizsgálati módszerek szakirodalmi feldolgozása. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
804831333.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
804831333_szdkivonat1.pdf
Letöltés (124kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 804831333; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTM; 804831333.pdf; 804831333_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta NKYV1N - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7635 |