MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Burgonyapehely gyártásának technológiai elemzése

Varga, Viktor (2013) Burgonyapehely gyártásának technológiai elemzése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Viktor.pdf] Szöveg
Varga_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Főcím a nyilatkozatról
Kulcsszavak: ENTZ333781; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 57-59 [!55-57].; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 27 Szep 2023 14:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Barta, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/756
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése