Molnár, Melinda Vivien (2023) Antioxidáns hatású fűszernövény alkalmazása édesipari termékben. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801133921.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801133921_szdkivonat1.pdf
Letöltés (144kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 801133921; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801133921.pdf; 801133921_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Molnárné Jakab, Ivett I9XQBH - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7536 |


