MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gyümölcs törkölyök felhasználhatósága müzli termékfejlesztése során

Hering, Melitta (2023) Gyümölcs törkölyök felhasználhatósága müzli termékfejlesztése során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801126657.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801126657.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801126657_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801126657_szdkivonat1.pdf

Letöltés (280kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801126657; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801126657.pdf; 801126657_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szalóki-Dorkó, Lilla
OZ1G4K
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7515
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése