Hering, Melitta (2023) Gyümölcs törkölyök felhasználhatósága müzli termékfejlesztése során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801126657.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801126657_szdkivonat1.pdf
Letöltés (280kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 801126657; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801126657.pdf; 801126657_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szalóki-Dorkó, Lilla OZ1G4K - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7515 |