MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző sörtípusok sörpárlat készítésre való alkalmasságának vizsgálata, laboratóriumi lepárló berendezéssel történő modellezés által

Iváncsik, Roland (2023) Különböző sörtípusok sörpárlat készítésre való alkalmasságának vizsgálata, laboratóriumi lepárló berendezéssel történő modellezés által. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801085739_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801085739_szdkivonat1.pdf

Letöltés (150kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801085739.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801085739.pdf

Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801085739; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; B_SZ; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BER-L-HU-ELELM; 801085739_szdkivonat1.pdf; 801085739.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Beregszász
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
SOPZ4M
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7485
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése