MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Almalé fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel

György, Tímea (2023) Almalé fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 800907197.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800907197.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 800907197_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800907197_szdkivonat1.pdf

Letöltés (190kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 800907197; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 800907197.pdf; 800907197_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
GHR0L1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7466
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése