Varga, Fanni (2023) CAFFECHO /avagy egy új kávés ízesítésű üreges csokoládé létrehozásának folyamata/. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of 800864015.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
800864015.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 13 Július 2028.
Letöltés (5MB)
![[thumbnail of 800864015_szdkivonat1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
800864015_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 13 Július 2028.
Letöltés (646kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 800864015; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800864015.pdf; 800864015_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lambertné Meretei, Anikó BLGTM1 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7451 |