Varga, Fanni (2023) CAFFECHO /avagy egy új kávés ízesítésű üreges csokoládé létrehozásának folyamata/. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg800864015.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 13 Július 2028.
Letöltés (5MB)
800864015_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 13 Július 2028.
Letöltés (646kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 800864015; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800864015.pdf; 800864015_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lambertné Meretei, Anikó BLGTM1 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7451 |


