Pintérné Gulyás, Krisztina (2023) Gyógy- és fűszernövények használata a konyhai fermentálás során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
770998501_szdmelleklet.pdf
Letöltés (49kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
770998501.pdf
Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
770998501_szdkivonat1.pdf
Letöltés (69kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 770998501; Kertészettudományi Intézet; fac_law; Gyógy- és fűszernövények; felsőoktatási szakképzés; F-KES-L-HU-GYOFU; 770998501_szdmelleklet.pdf; 770998501.pdf; 770998501_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:06 |
Intézet: | GEORGIKON CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Horváthné Dr. Baracsi, Éva L50T5Z - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/6705 |