MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Brettanomyces élesztőt tartalmazó, kevert kultúrás erjesztéssel készült sörök összehasonlító vizsgálata

Badar, Ádám (2018) Brettanomyces élesztőt tartalmazó, kevert kultúrás erjesztéssel készült sörök összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Badar_Adam.pdf] Szöveg
Badar_Adam.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (795kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390166; Budapest; Sörfőzőmester szakmérnöki és szaktanácsadói képzés; Bibliogr.: p. [39.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Brettanomyces; Spektrofotometria; Érzékszervi vizsgálat; Sörbírálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Szep 2023 13:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/668
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése