Badar, Ádám (2018) Brettanomyces élesztőt tartalmazó, kevert kultúrás erjesztéssel készült sörök összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBadar_Adam.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (795kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390166; Budapest; Sörfőzőmester szakmérnöki és szaktanácsadói képzés; Bibliogr.: p. [39.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Brettanomyces; Spektrofotometria; Érzékszervi vizsgálat; Sörbírálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 25 Szep 2023 13:21 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/668 |


