Jobbágy, Katalin (2013) A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jobbagy_Katalin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jobbagy_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332265; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 62-63.; Mb. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Ecetsavbaktériumok; Borecet; Biokémiai vizsgálat; Ecetgyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 14 Szep 2023 08:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pomázi, Andrea - - Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/623 |