Motyovszki, Dávid Márk (2018) A bor érzékszervi minősítését befolyásoló tényezők vizsgálata profilanalízis és elektronikus nyelv alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Motyovszki_David_Mark.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Motyovszki_David_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ385214; Budapest; Élelmiszermérnöki (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Fi. tanszéki jel; Borászati technológia; Borbírálat; Érzékszervi vizsgálat; Borversenyek; Sauvignon blanc; Chardonnay; Elektronikus nyelv érzékelő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 13 Szep 2023 07:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila - - Konzulens Kovács, Zoltán - - Konzulens Soós, János - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/612 |