MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A bor érzékszervi minősítését befolyásoló tényezők vizsgálata profilanalízis és elektronikus nyelv alkalmazásával

Motyovszki, Dávid Márk (2018) A bor érzékszervi minősítését befolyásoló tényezők vizsgálata profilanalízis és elektronikus nyelv alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Motyovszki_David_Mark.pdf] Szöveg
Motyovszki_David_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ385214; Budapest; Élelmiszermérnöki (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Fi. tanszéki jel; Borászati technológia; Borbírálat; Érzékszervi vizsgálat; Borversenyek; Sauvignon blanc; Chardonnay; Elektronikus nyelv érzékelő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 13 Szep 2023 07:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
-
-
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
Konzulens
Soós, János
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/612
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése