Fülöp, Noémi (2020) A bogyós gyümölcsök feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosíthatósága. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegFulop_Noemi_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ430382; Budapest; Bibliogr.: fol 44-49.; Ég. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Bogyósgyümölcsűek; Lekvár; Gyümölcsborkészítés; Gyümölcslégyártás; Melléktermékek; Törköly; Szőlőtörköly; Szőlőmagolaj; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 13 Szep 2023 07:17 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/605 |


