Ajvazov, Orsolya (2016) Biotápsó adagolásának hatása a bor kémiai összetételére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ajvazov_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ajvazov_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (839kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371701; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 32-33.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Bioborok; Alkoholos erjedés; Élesztőtápanyag; Tápanyagutánpótlás; Polifenolok; Borvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/591 |