Csapodi, Borbála (2017) Bioszenzor fejlesztése glükozinolát tartalom meghatározására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegCsapodi_Borbala.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (776kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ375183; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Bioszenzorok; Glükozinolát tartalom; HPLC rendszer; Brokkoli; Mustármag; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 14:21 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Adányiné, Kisbocsói Nóra - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/590 |


