Emmert, Mirjam (2011) Biokémiai paraméterek vizsgálata különböző diófajták és mogyorófajták esetében. Diploma Tézis, BCE Élelmiszertudományi Kar.
Teljes szövegEmmert Mirjam_2011_2012_1.pdf
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Ké -- tanszéki jel, Biokémiai tulajdonságok, Biokémiai mérések, Dió, Dióbél, Mogyoró |
| Feltöltő: | Beáta Darabosné Maczkó |
| Elhelyezés dátuma: | 06 Nov 2024 14:17 |
| Utolsó változtatás: | 06 Nov 2024 14:17 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kosáry, Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5710 |


