Puhl, Dóra (2018) Biológiai úton előkezelt búzakorpa alkoholos erjesztése vegyes kultúrák alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető |
| Kulcsszavak: | ENTZ390491; Budapest; Élelmiszermérnök szak (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-47.; Sör. tanszéki jel; Búzakorpa; Alkoholos erjedés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 14:06 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Farkas, Csilla - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/569 |


