Zavodnyik, Virág Heléna (2018) Zselésítőanyagok vizsgálata gumicukorkészítés segítségével. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zavodnyik_Virag_Helena.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zavodnyik_Virag_Helena.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389477; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37.; Gb. tanszéki jel; Gumicukor; Édesipari termékek; Zselésítő anyagok; Pektinek; Zselatin; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5552 |