Horváth, Evelin (2019) Zselatin alapú ehető bevonatok fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegHorvath_Evelin_BS.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ411673; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 42-44; Kot. tanszéki jel; Csomagolástechnika; Ehető csomagolás; Zselatin; Bevonóanyag készítmény; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Babinszki-Székely, Dóra - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5551 |


