Gorka, Ágnes Zsófia (2013) Zsályával, illetve oregánóval ízesített immerziós fűszerolajok oxidációs stabilitása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gorka_Agnes_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gorka_Agnes_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Főcím a nyilatkozatról |
Kulcsszavak: | ENTZ333997; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 55-57.; Gb. tanszéki jel; |
Szakterület(ek): | R Medicine RZ Other systems of medicine S Agriculture SB Plant culture |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:44 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5547 |