MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöldségalapú probiotikus készítmények egészségvédő komponenseinek vizsgálata

Szabó, Gergely Tibor (2017) Zöldségalapú probiotikus készítmények egészségvédő komponenseinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Gergely_Tibor.pdf] Szöveg
Szabo_Gergely_Tibor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373490; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 58-64.; Ké. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Zöldséglevek; Probiotikus élelmiszerek; NIRS; Paradicsomlé; Céklalé; Sárgarépalé; Antioxidáns kapacitás; Tápközegek; Polifenolok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Papp, Nóra
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5535
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése