MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöldség párlatok fejlesztési lehetőségei

Koplányi, Bence (2016) Zöldség párlatok fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Koplanyi_Bence.pdf] Szöveg
Koplanyi_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381144; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Zöldségfeldolgozás; Pálinkafőzés; Zöldség-gyümölcs párlatok; Almapálinka; Céklakészítmények; Sárgarépa;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5534
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése