Koplányi, Bence (2016) Zöldség párlatok fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Koplanyi_Bence.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Koplanyi_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381144; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Zöldségfeldolgozás; Pálinkafőzés; Zöldség-gyümölcs párlatok; Almapálinka; Céklakészítmények; Sárgarépa; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5534 |