Milkovics, Mátyás Márton (2011) Zöld fűszernövények minőségjellemzőinek alakulása szárítással, fagyasztással és liofilezéssel történő tartósítást követően. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Milkovics_Matyas_Marton.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Milkovics_Matyas_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ316218; Budapest; Szakirányulás: Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 46-50.; Ht. tanszéki jel; Zöld fűszernövények; Tartósítás. szárítás; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Tartósítás. liofilezés; Minőségvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 15:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5512 |