MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöld fűszernövények minőségjellemzőinek alakulása szárítással, fagyasztással és liofilezéssel történő tartósítást követően

Milkovics, Mátyás Márton (2011) Zöld fűszernövények minőségjellemzőinek alakulása szárítással, fagyasztással és liofilezéssel történő tartósítást követően. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Milkovics_Matyas_Marton.pdf] Szöveg
Milkovics_Matyas_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ316218; Budapest; Szakirányulás: Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 46-50.; Ht. tanszéki jel; Zöld fűszernövények; Tartósítás. szárítás; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Tartósítás. liofilezés; Minőségvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 15:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Polyákné, Fehér Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5512
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése