Bálint, Ildikó (2014) Zöld és pörkölt kávékeverékek érzékszervi és egyes műszeres paramétereinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Balint_Ildiko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Balint_Ildiko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371538; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Gb. tanszéki jel; Arabica kávé; Robusta kávé; Zöld kávé; Érzékszervi vizsgálat; Pörkölt kávé; ; Színvizsgálat; Savasság |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sipos, László - - Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5511 |