MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A zöld és fehér teák mikrobióta összetételének és antioxidáns kapacitásának vizsgálata

Schvéder, Eszter (2013) A zöld és fehér teák mikrobióta összetételének és antioxidáns kapacitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Schveder_Eszter.pdf] Szöveg
Schveder_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333982; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 45-48.; Gb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Mb/Tzs. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 15:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
Konzulens
Lehoczkiné, Tornai Judit
-
-
Konzulens
Papp, Nóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5509
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése