Schvéder, Eszter (2013) A zöld és fehér teák mikrobióta összetételének és antioxidáns kapacitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Schveder_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Schveder_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333982; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 45-48.; Gb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Mb/Tzs. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 15:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - Konzulens Lehoczkiné, Tornai Judit - - Konzulens Papp, Nóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5509 |