MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A zabliszt piaci lehetőségei hazánkban és hatása a kakaós csiga élettani tulajdonságaira, mint funkcionális élelmiszer alapanyag

Klein, Dalma (2015) A zabliszt piaci lehetőségei hazánkban és hatása a kakaós csiga élettani tulajdonságaira, mint funkcionális élelmiszer alapanyag. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Klein_Dalma.pdf] Szöveg
Klein_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370043; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 41-44.; Gb. tanszéki jel; Zabliszt; Sütőipari technológia; Kakaós csiga; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
Konzulens
Temesi, Ágoston
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5493
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése