Klein, Dalma (2015) A zabliszt piaci lehetőségei hazánkban és hatása a kakaós csiga élettani tulajdonságaira, mint funkcionális élelmiszer alapanyag. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Klein_Dalma.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Klein_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370043; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 41-44.; Gb. tanszéki jel; Zabliszt; Sütőipari technológia; Kakaós csiga; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - Konzulens Temesi, Ágoston - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5493 |