MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zabalapú probiotikus termék fejlesztése

Kozma, Tünde Gabriella (2012) Zabalapú probiotikus termék fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kozma_Tunde_Gabriella.pdf] Szöveg
Kozma_Tunde_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332140; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 63-65.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Zab; Probiotikus élelmiszerek; Tejsavas erjesztés; Funkcionális élelmiszerek; Élelmiszerkémia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
Konzulens
Takács, Krisztina
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5492
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése