Szappanos, Kristóf (2016) Whisky párlatok fokozott érlelésének lehetőségei fizikai módszerek alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSzappanos_Kristof.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390792; Budapest; Élelmiszermérnök szak; Bibliogr.: p. 35-36.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Whisky; Érlelés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:21 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Attila Gábor - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5477 |


