MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Whisky párlatok fokozott érlelésének lehetőségei fizikai módszerek alkalmazásával

Szappanos, Kristóf (2016) Whisky párlatok fokozott érlelésének lehetőségei fizikai módszerek alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szappanos_Kristof.pdf] Szöveg
Szappanos_Kristof.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390792; Budapest; Élelmiszermérnök szak; Bibliogr.: p. 35-36.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Whisky; Érlelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Attila Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5477
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése