MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vörös szőlő lekvárok termékfejlesztése

Varga, Lili (2015) Vörös szőlő lekvárok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Lili.pdf] Szöveg
Varga_Lili.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369983; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Kot. tanszéki jel; Konzervtechnológia; Szőlőfeldolgozás; Lekvár; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5463
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése