Varga, Lili (2015) Vörös szőlő lekvárok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegVarga_Lili.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369983; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Kot. tanszéki jel; Konzervtechnológia; Szőlőfeldolgozás; Lekvár; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5463 |


