Korom, Kata Orsolya (2017) Vörös- és rozéborok színanyag összetétele. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Korom_Kata_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Korom_Kata_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375965; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Bor. tanszéki jel; Színanyagok; Polifenolok; HPLC rendszer; Kadarka; Rozé borok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5460 |