Nádasdi, Noémi (2012) Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nadasdi_Noemi.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nadasdi_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326706; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 41-43.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Száraztészták; Diétás élelmiszerek; Zabliszt; Árpaliszt; Hajdina liszt; Antioxidánsok; Flavonoidok; Cukorbetegség; Lenmag; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5437 |