MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A vitatott őrlés utáni pihentetési szakasz vizsgálata különböző búzafajtákon keresztül

Styaszny, Janka Fanni (2019) A vitatott őrlés utáni pihentetési szakasz vizsgálata különböző búzafajtákon keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Styaszny_Janka_DQ-1.pdf] Szöveg
Styaszny_Janka_DQ-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398005; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Búzaliszt; Búzaőrlemény; Őrléstechnológia; Pihentetési idő; Tönkölyliszt; Durumbúzaliszt;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 10:01
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5431
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése