Molnár, Anett (2018) Bio- és hagyományos termesztésű zöldség és gyümölcs minták egészségvédő hatásának összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Molnar_Anett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Molnar_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (988kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390036; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. [43-45.]; Ké. tanszéki jel; Antioxidánsok; Antioxidáns kapacitás; ICP méréstechnika; Mikroelemek; Makroelemek; Alma; Bogyósgyümölcsűek; Csonthéjas gyümölcsök; Szőlő; Ökológiai gazdálkodás. gyümölcstermesztés; Ökológiai gazdálkodás. zöldségtermesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 13:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Jókainé, Szatura Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/539 |