Fazekas, Bernadett (2016) A verjus készítése és térhódítása Magyarországon. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fazekas_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fazekas_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ366822; Budapest; Szőlész-borász BSc, szőlész-borász mérnöki alapképzési szak; Bibliogr.: p. 37.; Sző. tanszéki jel; Verjus; Borászati technológia; Érzékszervi vizsgálat; Gasztronómia; |
Szakterület(ek): | S Agriculture SB Plant culture T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 15:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásti, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5381 |