MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A verjus készítése és térhódítása Magyarországon

Fazekas, Bernadett (2016) A verjus készítése és térhódítása Magyarországon. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fazekas_Bernadett.pdf] Szöveg
Fazekas_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ366822; Budapest; Szőlész-borász BSc, szőlész-borász mérnöki alapképzési szak; Bibliogr.: p. 37.; Sző. tanszéki jel; Verjus; Borászati technológia; Érzékszervi vizsgálat; Gasztronómia;
Szakterület(ek): S Agriculture SB Plant culture
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 15:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásti, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5381
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése