MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A verjus készítés technológiájának borászati értékelése

Nagy, Ákos (2015) A verjus készítés technológiájának borászati értékelése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Akos.pdf] Szöveg
Nagy_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (855kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368520; Budapest; Szőlő- és borgazdasági szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33.; Bor. tanszéki jel; Verjus; Tokaj-hegyaljai borvidék; Furmint; Borászati technológia; Fürtritkítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 18 Dec 2023 14:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5379
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése