MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vegyszer- és roncsolásmentes módszer fejlesztése zöldkávék minőség-meghatározó beltartalmi jellemzőinek vizsgálatára

Réti, Márton András (2020) Vegyszer- és roncsolásmentes módszer fejlesztése zöldkávék minőség-meghatározó beltartalmi jellemzőinek vizsgálatára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Reti_Marton_Andras.pdf] Szöveg
Reti_Marton_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427488; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.46-50.; Ké. tanszéki jel; Zöld kávé; Kávéfeldolgozás; Beltartalmi vizsgálat; HPLC rendszer; FT-NIR spektrométer; Roncsolásmentes mérési módszerek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Benes, Eszter Luca
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5368
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése