Réti, Márton András (2020) Vegyszer- és roncsolásmentes módszer fejlesztése zöldkávék minőség-meghatározó beltartalmi jellemzőinek vizsgálatára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Reti_Marton_Andras.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Reti_Marton_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427488; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.46-50.; Ké. tanszéki jel; Zöld kávé; Kávéfeldolgozás; Beltartalmi vizsgálat; HPLC rendszer; FT-NIR spektrométer; Roncsolásmentes mérési módszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Benes, Eszter Luca - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5368 |