Farkas, Luca (2018) A vegetáriánus táplálkozás fehérje forrásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegFarkas_Luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389591; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 53-58.; Ék. tanszéki jel; Fehérjedús termékek; Fehérjetartalom; Növényi eredetű élelmiszerek; Búzasikér; Aminosavak; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:55 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5363 |


