Varga, Áron (2012) Bio alakor söripari felhasználhatóságának vizsgálása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varga_Aron.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varga_Aron.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326774; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-54.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alakor; Cefrézés; Malátagyártás; Alkoholszegény sörök; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 13:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - Konzulens Fogarasi, Attila Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/536 |