MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vákuumszárított szilvapor termékfejlesztése

Soós, Gergely (2015) Vákuumszárított szilvapor termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Soos_Gergely.pdf] Szöveg
Soos_Gergely.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368903; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 57-60.; Kot. tanszéki jel; Vákuumszárítás; Szilva; Édesipari technológia; Gyümölcspor; Beltartalmi vizsgálat; Rostos gyümölcspor; Antociánok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5316
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése