MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vákuumszárítással előállított gyümölcsporok vizsgálata piros színű gyümölcsök esetében

Szénás, Orsolya (2020) Vákuumszárítással előállított gyümölcsporok vizsgálata piros színű gyümölcsök esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szenas_Orsolya_ID.pdf.pdf] Szöveg
Szenas_Orsolya_ID.pdf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ407722; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-49.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcspor; Fekete bodza; Málna; Meggy; Vákuumszárítás; Liofilezés; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5314
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése