Szénás, Orsolya (2020) Vákuumszárítással előállított gyümölcsporok vizsgálata piros színű gyümölcsök esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szenas_Orsolya_ID.pdf.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szenas_Orsolya_ID.pdf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ407722; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-49.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcspor; Fekete bodza; Málna; Meggy; Vákuumszárítás; Liofilezés; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5314 |