Szekrényes, Anikó (2011) Vajkrémek és fagyasztással tartósított vajkrémek vizsgálata különböző állománymérési módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szekrenyes_Aniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szekrenyes_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ316214; Budapest; Szakirányulás: Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-53.; Ht. tanszéki jel; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Vajkrémek; Margarin; Reológiai vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 10:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5311 |