Koplányi, Bence (2018) Vaddisznóhús eltarthatósági idejének növelése kíméletes tartósító eljárásokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Koplanyi_Bence.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Koplanyi_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390083; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 48-52.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Vadhús; Vaddisznóhús; Sous vide technológia; Aerob mikroorganizmus; Anaerob mikroorganizmusok; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 10:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mohácsiné, Farkas Csilla - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5291 |