MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vaddisznóhús eltarthatósági idejének növelése kíméletes tartósító eljárásokkal

Koplányi, Bence (2018) Vaddisznóhús eltarthatósági idejének növelése kíméletes tartósító eljárásokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Koplanyi_Bence.pdf] Szöveg
Koplanyi_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390083; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 48-52.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Vadhús; Vaddisznóhús; Sous vide technológia; Aerob mikroorganizmus; Anaerob mikroorganizmusok; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 10:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mohácsiné, Farkas Csilla
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5291
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése