MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire

Koósz, Zsuzsanna (2020) Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Koosz_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Koosz_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425435; Budapest; Bibliogr.: p. 55-58.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsipari technológia; Pácolt húskészítmények; Ultrahang alkalmazása;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 10:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Visy, Anna
-
-
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5265
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése