Fekete, Ditta Fatime (2015) Új paradicsomfajták antioxidáns anyagainak (antioxidáns kapacitás, flavonoidok, C-vitamin) vizsgálata termékfejlesztés céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fekete_Ditta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fekete_Ditta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Főcím a nyilatkozatról |
Kulcsszavak: | ENTZ369969; [Budapest]; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; Kot. tanszéki jel; Paradicsom; Antioxidáns kapacitás; C-vitamin; Flavonoidok; Beltartalmi vizsgálat; Polifenolok; Fajta-összehasonlítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Szakács, Bianka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5253 |