MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bifidobaktérium eredetű alfa-galaktozidáz enzim előállítása és részleges jellemzése

Kovács, Réka (2012) Bifidobaktérium eredetű alfa-galaktozidáz enzim előállítása és részleges jellemzése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Reka.pdf] Szöveg
Kovacs_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332214; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 45-49.; Sör. tanszéki jel; Bifidobaktériumok; Alfa-galaktozidáz enzim; Fermentációs technológiák; Biotechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 12:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
Konzulens
Havas, Petra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/525
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése