Nagy, Bernadett (2014) Túró és ricotta egyes fizikai, kémiai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370802; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-58.; Ht. tanszéki jel; Túró; Ricotta; Tejipari technológia; Sajtgyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 10:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5228 |