MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Túró és ricotta egyes fizikai, kémiai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása

Nagy, Bernadett (2014) Túró és ricotta egyes fizikai, kémiai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Bernadett.pdf] Szöveg
Nagy_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370802; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-58.; Ht. tanszéki jel; Túró; Ricotta; Tejipari technológia; Sajtgyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 10:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5228
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése