Molnár, Csillag (2020) Tritikálé felhasználásának vizsgálata a sörcefrézés során, valamint annak hatása a sörlé és a sör minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Molnar_Csillag.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Molnar_Csillag.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427476; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.41-42.; Sör. tanszéki jel; Triticale; Söripari technológia; Cefrézés; Söripari melléktermék; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5213 |