MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tritikálé felhasználásának vizsgálata a sörcefrézés során, valamint annak hatása a sörlé és a sör minőségére

Molnár, Csillag (2020) Tritikálé felhasználásának vizsgálata a sörcefrézés során, valamint annak hatása a sörlé és a sör minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Molnar_Csillag.pdf] Szöveg
Molnar_Csillag.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427476; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.41-42.; Sör. tanszéki jel; Triticale; Söripari technológia; Cefrézés; Söripari melléktermék; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5213
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése