MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Transzglutamináz enzim élelmiszeripari alkalmazása

Jónás, Anikó (2013) Transzglutamináz enzim élelmiszeripari alkalmazása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jonas_Aniko.pdf] Szöveg
Jonas_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371571; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; Ht. tanszéki jel; Transzglutamináz enzim; Tejipari technológia; Joghurtok; Sajtok; Sajtgyártás; Virsli; Húsipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 09:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Darnay, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5206
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése