Jónás, Anikó (2013) Transzglutamináz enzim élelmiszeripari alkalmazása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegJonas_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371571; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; Ht. tanszéki jel; Transzglutamináz enzim; Tejipari technológia; Joghurtok; Sajtok; Sajtgyártás; Virsli; Húsipari technológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 09:16 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Darnay, Lívia - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5206 |


