Orbán, Petra Anita (2016) Bifidobacterium lactis Bb-12 törzs eredetű oligoszacharidok előállítása és hasznosíthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Orban_Petra_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Orban_Petra_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376070; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-50.; Sör. tanszéki jel; Bifidobacterium lactis Bb-12; Enzimtechnológia; Oligoszacharidok; Alfa-glükozidáz enzim; Enzimaktivitás mérés; HPLC rendszer; pH-érték; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 12:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Styevkó, Gabriella - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/518 |