MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bifidobacterium lactis Bb-12 törzs eredetű oligoszacharidok előállítása és hasznosíthatóságának vizsgálata

Orbán, Petra Anita (2016) Bifidobacterium lactis Bb-12 törzs eredetű oligoszacharidok előállítása és hasznosíthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Orban_Petra_Anita.pdf] Szöveg
Orban_Petra_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376070; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-50.; Sör. tanszéki jel; Bifidobacterium lactis Bb-12; Enzimtechnológia; Oligoszacharidok; Alfa-glükozidáz enzim; Enzimaktivitás mérés; HPLC rendszer; pH-érték;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 12:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Styevkó, Gabriella
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/518
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése