MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Toxinmentesített takarmányok hatása a brojler csirke húsminőségi jellemzőire

Márkus, Barbora (2020) Toxinmentesített takarmányok hatása a brojler csirke húsminőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Markus_Barbora.pdf] Szöveg
Markus_Barbora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426389; Budapest; Bibliogr.: p.31-37.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Csirkehús; Takarmányok mikrobiológiai vizsgálata; Mikotoxin; Mikotoxin szennyezettség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 14:01
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5174
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése