Márkus, Barbora (2020) Toxinmentesített takarmányok hatása a brojler csirke húsminőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Markus_Barbora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Markus_Barbora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426389; Budapest; Bibliogr.: p.31-37.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Csirkehús; Takarmányok mikrobiológiai vizsgálata; Mikotoxin; Mikotoxin szennyezettség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 14:01 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5174 |